Schakelen zonder te koppelen,
Click 'n Go maakt het mogelijk

Heeft u steeds meer moeite om tijdens het rijden met uw auto, bedrijfswagen, kampeerauto en/of trike de koppeling in te trappen, dan is het Click 'n Go systeem de juiste oplossing voor u.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren en inbouwen van het Click 'n Go systeem. Daarom zijn onze specialisten uiterst geschikt om in uw voertuig een Click 'n Go systeem te bouwen. Click 'n Go wordt op maat afgesteld.

Bekijk ons volledige projectoverzicht

Veelgestelde vragen over Click ‘n Go
 • Wat is Click 'n Go?

  Click 'n Go is een systeem dat achteraf kan worden ingebouwd. Het systeem zorgt ervoor dat de bestuurder van het voertuig de koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken bij het wegrijden, stoppen of overschakelen.

 • Hoe werkt Click 'n Go?

  Als u wilt overschakelen naar een ander versnelling, drukt u simpelweg op het knopje op de schakelpook. Het koppelingspedaal gaat naar beneden en u kunt de auto in de volgende versnelling zetten. Bij het loslaten van de knop komt het pedaal weer omhoog.

 • Waar bestaat het systeem uit?

  Het systeem bestaat uit een elektromotor, elektronica unit en een knop.

 • Kan Click 'n Go uitgeschakeld worden?

  Ja, met de schakelaar op het dashboard kan je het systeem uitschakelen. En kan je het pedaal gewoon weer gebruiken.

 • Moet ik met Click 'n Go zelf schakelen?

  Ja, het systeem is bedoelt als hulp middel voor mensen die niet of slecht hun linkerbeen kunnen gebruiken. Je moet ten alle tijden zelf schakelen.

Geïnteresseerd in een proefrit?

Neem voor meer informatie of het plannen van een gratis proefrit contact met ons op:

0180 - 633 382